Våre medlemmer & bedrifter

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Art Hårdesign

Vårt mål er å gjøre deg som kunde fornøyd og glad. Vi ønsker å være oppdatert på hva som skjer i vår bransje, og med den kunnskapen kunne gi kundene en god og faglig opplevelse i vår salong.
Art hårdesign AS er en dame- og herrefrisør på Storsteinnes. Den ble startet av Ann-Inger Kongsli i 1977, og har i dag fem ansatte. Salongen drives nå av neste generasjon, nemlig Ann-Ingers datter Lisa Kongsli Toftaker. Vi har fem ansatte og er en opplæringsbedrift.
Du finner oss i sentrum av Storsteinnes.
Varmt velkommen!
www.arthardesign.no
77720249
Balstun 4, 9050 Storsteinnes
Foto: June Åsheim

Carinas Hudpleie

Carina Løvås – eier og hudpleier
Vi har 30 års erfaring innen hud- og kroppsbehandling. Vi tilbyr ansiktsbehandling, peelinger, fillers og injeksjoner (utført av lege Thea Pedersen), hårfjerning, voksing, vippeløft/bøy, vippe-extension, fotpleie, solarium, aromaterapimassasje, thaimassasje, form/farg vipper og bryn, hot-stone, make-up, permanent make-up long time liner og Biotec.
Besøk oss på vår hjemmeside for meny, priser og online booking.
Vi ønsker deg velkommen, og vil gjøre alt så du får en hyggelig og nedstressende velværeopplevelse hos oss på Balstun 4!
www.carinashudpleie.com
Foto: June Åsheim

Norwegian Wild AS

Hege Enge Dekkerhus-
Eier og daglig leder.

Norwegian Wild AS er en campingplass på Sør-Senja rett ved Ånderdalen Nasjonalpark. Vi tilbyr
overnatting, kajakk kurs og opplevelser i den uberørte villmarken på Senja, Norges nest største
øy, også kjent som Norge i miniatyr.
Vi skreddersyr pakker og opplevelser til deg, familie, bedrifter og venner.
Vårt mål er å gi "back to nature" -opplevelser i et koselig og autentisk miljø.
Senk skuldrene å nyt omgivelsene!


Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat:
booking@norwegianwild.no


www.norwegianwild.no


+4791635760


https://m.facebook.com/norwegian.wild.as/
 

@norwegianwild.as
@norwegianwild_lighthouse

 

Meg privat:
hege@norwegianwild.no
+4797717204
@turhege

Frisk Trim og Helse

Daglig leder Laila Johannessen
Kom i form på ditt treningssted i kommunesenteret Storsteinnes!
Vi tilbyr et moderne treningssenter i lyse lokaler, med spinningssykler, tredemøller, vektapparater m.m. Tren på egen hånd, i grupper eller med veiledning. Her finner du spinning, medi-yoga, zumba, styrketrening og mye mer. Vi tilbyr også livsstilsendringskurs og kroppsanalyse.
Vi har drevet siden 2007, og er innmeldt i Antidoping Norge som godkjent Rent-senter.
Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller kom innom.
Våre åpningstider er hver dag fra kl. 0530-2230.
www.frisktrimoghelse.no
post@frisktrimoghelse.no
90945364
Balstun 1, 9050 Storsteinnes

Forfatter og journalist

Lill-Karin Elvestad

Lill-Karin Elvestad – Forfatter og journalist
Jeg har 20 års erfaring som journalist, og skriver artikler for fag-, uke- og dagspresse. Jeg har også skrevet tre sakprosabøker, og kommer med en biografi høsten 2019.
Gjennom årene har jeg vært leder for ulike prosjekter, blant annet for gründernettverket Kreative Balsfjord. Det er givende å jobbe i prosjekt, og jeg setter stor pris på samarbeid med andre aktører.
På min hjemplass i vakre Malangen holder jeg også skrivekurs. Kurset «Skriv deg selv» gir deg verktøy for å komme i bedre kontakt med dine innerste tanker, drømmer og behov.
www.lillkarinelvestad.no
lill.elv@online.no
91377490
Aursfjordveien 1242, 9055 Mestervik

Kunstner

Kari Rindal Endresen

Kari Rindahl Endresen har jobbet med akvarellmaling i over 20 år. De siste årene på heltid fra sitt ateliér i Tromsø. I tillegg har hun jobbet med litografier på verksted i Oslo og Kristiansand.

 

Endresen er født og oppvokst i Tromsø, men har sterke røtter på nordlandskysten, et område der hun også henter inspirasjon. Hun liker å leke med kontraster og har over år utviklet en helt særegen og røff akvarellstil. Det nordnorske landskapet går igjen i Karis motiver. Og nettopp de sterke kontrastene og overraskende skiftningene derfra preger både fargevalg, lys og stemning i bildene.

Kari ble født i 1968 i Tromsø. Hun har malt akvarell siden 1994, og vært heltidskunstner siden 2008. Kunstneren er autodidakt.

http://karirindahlendresen.no

 (+47) 962 37 273

post@karirindahlendresen.no

Foto: Yngve Olsen Sæbbe

Amber Translatørbyrå - statsautorisert translatør

Jeg er polsk og har drevet med et oversettelsesbyrå i Norge i 7 år, og har bodd i Norge i snart 12 år. Tidligere jobbet jeg i flere år som oversetter i Polen. Jeg oversetter mellom norsk, polsk og engelsk, men har også frilansere som oversetter fra tysk, fransk, spansk og russisk. Jeg tar oversettelsesoppdrag i hele Norge.

Jeg har mastergrad i engelsk og videreutdanning i juridisk oversettelse, samt en rekke kurs og eksamen innenfor tolking og oversettelse. Jeg har også en fagskoleutdanning som mediegrafiker. 

I 2013 og 2016 fikk jeg statsautorisasjon som polsk-norsk og norsk-polsk translatør ved NHH i Bergen. Dette er en statlig eksamen i polsk og norsk på høyeste nivå. Foreløpig finnes det kun en statsautorisert translatør i Nord-Norge, meg selv.

Jeg spesialiserer meg på juridisk, teknisk og medisinsk oversettelse.

Har du utenlandske ansatte eller vil du kanskje oversette din hjemmeside til andre språk, ta gjerne kontakt.

www.amber-translatorbyra.no
post@ amber-translatorbyra.no
tlf. 941 46 756

Tone Opgård

Jeg har ikke egen bedrift per i dag, men valgte å bli med i Kreative Balsfjord for å bli inspirert. Jeg er ei jente på 42 år som liker å skrive. Høsten 2017 ble jeg med på et skrivekurs hos Lill-Karin Elvestad. Det ble en døråpner inn til meg selv som lita jente, og opplevelser i barndommen og oppveksten. Skrivekurset satte i gang en prosess hvor jeg fant tilbake til ordene. Jeg opprettet en blogg, hvor jeg skriver ut tanker og følelser, små dikt, historier om den lille jenta og temaer som opptar meg.
Veien videre vet jeg ikke så mye om, det vil tiden vise. Jeg er startet på en reise, veien og mulighetene ligger åpen foran meg.
www.leveinnenfraogut.blogspot.com

Trine Strand -

Artist og kulturformidler

Trine Strand er fra Malangseidet i Troms. Hun har så langt gitt ut fire album og fire singler. Musikken gjenspeiler nord og Nord-Norge, og Trines kvenske og samiske røtter kommer frem i alle hennes fremføringer.
Ta gjerne kontakt for booking og andre forespørsler.
www.trinestrand.no
post@trinestrand.no
41564348
Foto: Laurine Jouk

Calma Yoga og massage

Tove Sjøthun 

Velkommen til meg.
I mine lokaler finner du en rolig og avslappende atmosfære. Her utøver jeg et variert og spennende tilbud innen massasje og yoga. Helhet mellom kropp og sinn er i fokus, og gjennom mange år har jeg opparbeidet meg bred og unik kompetanse.
Som massør har jeg flere tilbud, spesialisering gjennom Vitalmassasje på rygg/nakke er et av dem. Jeg underviser i klassisk yoga (Hatha Yoga) og MediYoga. Innen MediYoga har jeg tatt fordypning i stress- og utbrenthet og søvn. Det siste skuddet på «yogastammen» er AromaYoga®, et nytt og spennende tilbud i Norge.
Ta kontakt for en uforpliktende prat, eller gå inn på min hjemmeside for mer informasjon.
www.calmavital.no
postcalma373@calmavital.no
98485702
Øvergårdveien 82 b, 9040 Nordkjosbotn

Café InkluSiv

Siv Bjørkeng – eier av Café InkluSiv har 16 års erfaring innen kafédrift. Vi var to som startet café Avec lunsj og kaffebar. Solgte i desember 2018 og startet opp på nytt. Kafédrift for meg er det en hobby og livsstil.
Jeg tilbyr catering på hjemme bakte kaker, snitter, rundstykker, baguetter og toast. Har ellers mye godt på menyen vår.
Navnet var det min mann som kom på, og logoen har inspirasjon fra Nattmålstinden. Navnet forteller at man kan kjøpe noe "godt attåt", som godt tilbehør av kake eller lunsj til kaffen.
Jeg elsker å lage kaffe, møte nye mennesker og at dagene på cafén aldri er like. Vi ser alltid til at våre gjester blir fornøyde når dem går ut av cafén.
Kom innom for god mat og hyggelig servering.
Balstun 2, 9050 Storsteinnes. 
77 72 12 22
FB : Café-inkluSiv
Foto: May-Linn Aaslie

Fotograf June Åsheim

Fotograf med svennebrev, som bor midt i skogen med mine to katter. Har fotografert aktivt siden 2007, da jeg ble forelsket i fotografiet etter jeg fikk prøve det som fag på VGS.
Jeg jobber med fotografi på flere plan. Tar alt fra portrett, naturbilder, bedriftsfotografi og konserter. Driver også med salg av egne print og selger smykker, tekstiler og postkort med mine natur- og dyrefotografier.​
www.juneaasheim.com
jun_aas@hotmail.com
91734112

Kirsti Westerbotn-

Orange Production

Portrettfotograf med bakgrunn som fjernsynsfotograf og dokumentarist.

Velkommen til mitt studio på Storsteinnes! Jeg fotograferer bryllup, barn, konfirmasjon, bedrift mm. Leverer digitalt, innramming, album og trykking. Jeg tar også passfoto alle dager.
Gamle bilder som virker ødelagte? Ta de med til meg. Jeg har 17 års erfaring med fotorestaurering.
Ingen fast åpningstid, kontakt meg direkte på 93066101.
www.kirstiwesterbotn.com

Kunstner og Grafisk designer

MayArt

May-Linn Aaslie

Kunster og grafisk designer i Balsfjord og Kvaløya og har designet Kreative Baldsfjord sin nettside. Hun jobber med utsmykning og kunst på bestilling. Grafiske tjenester som logo, hjemmeside og reklame. 
Grafiske tjenester: Logo, visittkort, nettside, brosjyrer, vindusreklame, banner, hjemmeside. 
Kunst på lerret, akryglass, digigraphie.
Innramming med rammer fra Interart.
Film og filmredigerering. 
Illustrasjoner til bøker, og fotografering
 
www.maylinnaaslie.com
post@maylinnaaslie.com
92209502

Mariann Mathisen

 Mariann Mathisen har utdanning i hirstiroe og jobbet ved flere museum i Nordland og Troms. Hun har vært doktorgradsstipendiat på UIT hvor temaet var Nord- Norsk kystkultur. Hun er utdannet i kunst - og utrykksterapi og malt siden 1997. Hun har flere utstillinger og har gitt ut boken "Nordlandsbåt og draug, en felles kulturarv" i 2018.

Nå jobber jeg med nye bokprosjekter og holder blant annet skrivekurs og vurderer å starte egen bedrift. Seiling har vært en sentral aktivitet både i jobb og på fritiden.

 

mariann.mathisen.9105@gmail.com

 

May Helen -

NLP Coach 

May Helen – NLP Coach under internasjonal sertifisering. Yogainstruktør
Gjennom coaching hjelper jeg deg som ønsker endring, til å finne verdiene og ressursene som styrker deg. Jeg hjelper deg å sette mål, og til å nå dem. Jeg gir deg verktøy du kan ta med deg for å mestre stress, familie, jobb eller livet bedre.
Å verdsette egentid blir ofte for lite prioritert. I yoga hos meg finner du både styrke, indre ro og balanse.
Coaching får du hjemme hos meg, i min trivelige vinterhage.
www.maysoverstehylle.com
mayhelen@maysoverstehylle.com
Skogveien 1A, 9040 Nordkjosbotn

MQ Mann & Qvinne

Butikk med dame- og herreklær som startet på Storsteinnes i Balsfjord 1. juli 2005.
Vi fører merkene Only, Jacqueline de Yong, Vero Moda, Vila, Noisy May, Pieces, Jack & Jones og Selected. Vi har også et utvalg helsekost, klokker, samt klokke-batteriskift.
Hos oss finner du klær til alle, fra ungdom til godt voksen. Vi åpner nettbutikk på
Miinto.no i februar/mars 2019.
Følg oss gjerne på Facebook, Snap og Instagram.
777 21220 / 90758665
MQ Mann & Qvinne as
v/Dorit Bjørkeng
Rådhusgata 9
9050 Storsteinnes
 
 
 
 
 
 
 

© 2019 Kreative Balsfjord

 

Grafisk Design  MayArt May-Linn Aaslie